Video Produkcija

Zašto bi se Vaša reklama samo slušala? Ona se može i gledati i slušati!

Potrebna vam je kompletna video produkcija reklamnog spota ,intro za Vaše video snimke ili nešto slično, od ideje, preko realizacije i montaže , spikerski glasovi i postprodukcija?

- Tu smo!

Potreban Vam je samo određeni segment usluge video ili audio produkicije, samo montaža, ili spikerski glas za vašu reklamu?

- Opet smo tu!

Tu smo da bismo otkrili i stvorili jasnu vezu izmedju naših klijenata i publike ,da bi ponudili kvalitetna video rešenja za svaki zahtijev i potrebu vašeg poslovanja i

kao da bismo kreirali najbolje ideje i pružili kompletnu kreativnu i produkcijsku uslugu.

Ako jedna slika vrijedi više od hiljadu reči, šta mislite, koliko jedan video snimak vrijedi?

IZRADA REKLAMA

Ne zaboravite da prosječna reklama traje oko 30 seckundi ili manje, i to je svo vrijeme svijeta koje imate da kažete ili prikažete sve što je važno.

SPIKERSKI GLASOVI, "VOICEOVER"

Nikada ne podcijenjujte značaj spikerskog glasa u Vašoj reklami, ili bilo kojoj drugoj video formi. Spikerski glas je zapravo "glasnogovornik" vaše firme.

MONTAŽA

Kada video "uđe u motažu", znači da ste "na pola puta" do gotovog proizvoda! Ali kakav će taj proizvod biti, presudno zavisi upravo od montaže!

Ako video produkciju pojednostavimo, dobićemo da je to samo sklop pisanja, snimanja i montiranja. Ali, video produkcija je umjetnost koju razni timovi ili individue doživljavaju na različit način.

Postoje razni vidovi video produkcije, kao na primjer izrada tv reklama, video prezentacije, korporativni i promo filmovi za firme, lokale, događaje, 2D i 3D animacija.

Trudimo se da video izgleda što je dinamičnije moguće, posebno za muzičke spotove, pa sa sobom nosimo razne dodatke koji će Vaš video snimak učiniti zanimljiv za gledanje.Pri editovanju video snimaka, turimo se da iz snimaka izvučemo maximum.

Video produkcija bez adekvatne montaže, je samo sklapanje video snimaka, a mi smo spremni da idemo nekoliko koraka dalje. Dodajemo razne vizualne efektete, radimo na korekciji boja, ispravljanje nesavršenosti, do sitnih detalja koji će Vaš spot učiniti vrhunskim.

Video produkcija je umjetnost pravljenja video snimaka, od pisanja scenarija, snimanja, editovanja, pa sve do krajnjeg cilja, a to je kreiranje vrhunskog video snimka.

Mi vjerujemo da dobre ideje prave odlučujuću prednost. Dobre ideje postaju najbolje samo ako su osmišljene i proizvedene dovoljno brzo i kvalitetno da bi bile konkurentne. Mi Vam nudimo izradu video reklamnih spotova ,intro-a za vaše video snimke ,promovisanje reklamnih materijala i još mnogo toga! Ne vršimo snimanje videa sa kamerom ,radimo sa gotovim elementima koji nam dostavite (slike ,video) i audio koji nam dostavite ,ili isti možemo sami snimiti za Vas!

Kako izgleda Video reklama?

Postavljene reklame su promo. Svakoj reklami pristupamo individualno ,te radimo po željama klijenta.

Šta klijenti kažu o nama?

Pogledajte neke od komentara naših klijenata.

Da li Vas zanima nešto u vezi PRODUKCIJE VIDEO REKLAMA?

Budite slobodni! Pitajte nas sve što Vas zanima ,rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja!