Šta klijenti kažu o nama?

Svi dole navedeni komentari su poslani isključivo od klijenata. Komentari su preneseni tačno onako kako su i napisani.

Ako želite i Vi ostaviti Vaš komentar ,kontaktirajte nas. Sve pohvale i/ili kritike su dobrodošle.

image description
Komentar poslao/la:
Hadžib Salkić
Radio Doboj Istok

Želim da pohvalim ekipu Mastera po svim parametrima. Usluga više nego odlična. 24 sata su na nogama. Puno uspjeha u ovom i novim projektima ovom mladom timu želim od srca. Samo naprijed !

Komentar poslao/la:
Mirela Jasenčić
Radio Mirela

Želim da se zahvalim cjelom Timu koji su ispunili mom srcu želju ,obavili svoj posao kao niko do sada što uspio nije ,niti će..Hvala na podrškama što ste uvjek tu kada vas zatrebamo i hvala vam što POSTOJITE.

Komentar poslao/la:
Samanta ♥ Veseli
Radio Balkan EU

Sve je pocelo slucajno. www.radiobalkaneu.com je poceo sa radom prije nekoliko godina, a na samom pocetku brzo je stekao veliku popularnost u tome je najveci krivac vas i nas web Administratora NELLE koji je krajnje odgovoran i profesionalan ,te zbog velike trazenosti nekada odgovor morate pricekati.NELLE Vam stoji na raspolaganju 00-24 sata ,te zbog vas nas program ne prestaje nikada, mi kao radiobalkaneu nebi nikad pozelili boljeg Administratora od naseg Nelleta samo napred i zelimo ti sve naj u buducem radu.

Komentar poslao/la:
Milić Milovanović
Radio Mile

Za Nelleta sam saznao na radiju Srna Bosanka ,gdje sam tada radio kao DJ. To je bilo jako davno. Kada sam odlučio otvoriti svoj radio ,ponuda je bilo dosta. Raznih dizajnera ,provajdera i slično. Odlučio sam pozvati Master ,čisto da bih postavio par pitanja. Nakon svih ljubaznih i preciznih odgovora ,odlučio sam se za suradnju koja traje već 3 godine. Ni jednom se pokajao nisam. Rado Vam preporučujem Master, nećete se pokajati!

Komentar poslao/la:
Jovo Đurić
X Radio

Ako bih bio iskren i realan i pisao ono sto mislim plasim se da bi mnogi pomislili da to sve nije tacno a ja naprotiv i nemam dovoljno dobrih rijeci da opisem sve kvalitete MASTERA... Nasa saradnja traje vec nekoliko godina i veoma sam zadovoljan te iz tog razloga preporucujem i drugim klijentima koima je prioritet odgovornost i sigurnost i uopste kvalitet - usluge MASTERA siguran pogodak

Komentar poslao/la:
DJ Tino ,vlasnik.
Radio Dalmatino

Super ste nemjenjajte se ! Ja sam prezadovoljam uslugom ,podrskom i da nenabrajam. Jednostavno super. Nikakvih problema nisam imao do sada nadam se ni dalje nece da bude. Hvala master-dizajnu i cjeloj ekipi!

Komentar poslao/la:
Matej Matanović
Balkanoteka - Music Website

Već 2 godine koristim usluge, jako sam zadovoljan , kvaliteta usluge savrsena, serveri stabilni. Sve pohvale.Preporučujem svima !

Komentar poslao/la:
Smajil Imamović
Cajo Design

Kvalitet i usluge su extra ,zadovoljan sma vasim uslugama hvala puno nadamo se dugoj saradnji sa vama :)

Komentar poslao/la:
Bobi Poznanović
Radio Dunja

Mi smo prezadovoljni Master Dizajnom i njihovim uslugama,ovo su osobe od povjerenja i koje znaju svoj posao i koje cjene svoje klijente,i mi bi preporucili svima njih za saradnju jer im nema ravnih u njihovom poslu,jos jednom veliko Hvala na svim uslugama, Radio-Dunja...

Komentar poslao/la:
Alisa ,vlasnica.
Radio Vaša Romkinja

Odlicna podrska,odlicana usluga,samo tako naprijed.

Komentar poslao/la:
Muhamed Čengić
MC Radio

Izvanredna usluga,odlicna podrska i iznad svega uvijek prijatan dijalog u vezi podrske.Zelim Vam da samo tako nastavite i srecni Vam praznici i uspjesi na radnom planu

Komentar poslao/la:
Nebojša M. - Nešo
Nešo, korisnik Reseller usluga

Jako sam zadovoljan sa uslugama ,korektni su i jako brzi na odgovoru predlažem svima da pređu kod mastera. Usluga je kvalitetna veoma su brzi na odgovoru.

Da li Vas zanima nešto u vezi postavljenih komentara?

Budite slobodni! Pitajte nas sve što Vas zanima ,rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja!