• Podrška
  • Kontakt

RADIO PLAYERI

Ako jednostavno želite dodati muziku na vašu web stranicu, to se može učiniti jednostavnim ugrađivanjem audio playera negdje na svojoj stranici. Možete se odlučiti za funkciju autoplay kako bi bili sigurni da će zvuk početi kada se stranica učita. Za vas možemo kreirati jednostavan, samostalani audio player za bilo koju web stranicu, i to jednostavan za instalaciju i konfigurisati na vlastitoj web stranici ili bloku. Dodavanjem potpuno dinamičanog i interaktivanog muzičkog plejera na svoje stranice obogatićete vašu web stranicu ili prezentaciju, lako se konfiguriše i postavlja uz pomoć kompatibilnog koda ukoliko vam i to predstavlja problem ,rado ćemo to uraditi za vas.

Konkretna ponuda, koja se tiče izrade radio playera, odnosi se na izradu "custom made" playera, odnosno prema vašem zahtjevu. Cilj nam je da kroz razgovor sa klijentom uz naše preporuke i savjete dođemo do idealnog i prihvatljivog rješenja na obostrano zadovoljstvo. Slobodno nas kontaktirajte kako bi smo Vam pomogli u pronalaženju najboljeg rješenja.

PRILAGODLJIVOST

Intuitivne i jednostavne za korištenja od strane korisnika. Navigacija je na odgovarajući način implementirana i prilagođena potrebama playera, tako da su bitne kategorije istaknute, a cjelokupan sadržaj lako dostupan.

OPTIMIZACIJA

Optimizovani su sa mobilnim uređajima, tako da štedljivo prisutpaju njihovim resursima. Vodi se računa da resursi playera ne zauzimaju više memorije nego što je neophodno, kao i da potrošnja baterije mobilnog uređaja pri upotrebi playera/aplikacije bude svedena na minimum.

DIZAJN

Prati trendove i smijernice kada su u pitanju dizajn korisničkog intefejsa i optimizacija korisničkog doživljaja pri upotrebi (UI/UX). Dizajn se izrađuje u skladu sa principima Master dizajna, kada su u pitanju izgled grafičkih komponenti i elemenata interfejsa kao i kompletan tok navigacije i korištenja playera.

TESTIRANJE

Temeljno testiranje kako bi se eliminisale potencijalne greške i smetnje u radu. Playere testiramo na mobilnim uređajima različitih proizvođača, različitih dimenzija i rezolucija, kao i na više različitih verzija operativnih sistema.

U ostalim web preglednicima gdje nisu podržani HTML5, na primjer, Internet Explorer 7 i 8, audio player se pretvara u zamjenski player i prilagođava jednostavno da biste dobili maksimalnu kompatibilnost. Audio player može lako umetnuti u HTML editori kao Dreamweaver i Frontpage ,ili može biti kreiran kao plugin WordPress Audio Player, Joomla Audio Player modul ili Drupal Audio Player modul. Takođe ,može se ubaciti više audio playera u jednoj web stranici.

Pratimo aktuelne standarde za izradu aplikacija i playera. Pri razvoju se koriste razvojni alati preporučeni od Google-a: Android Studio razvojno okruženje, Gradle build sistem kao i dodatne biblioteke. Takođe pratimo trendove rasporeda kodova i same kodove za što bolji krajnji rezultat.

Svi resursi playera se organizuju tako da budu što jednostavniji i pristupačniji za kasnije eventualne izmjene.

Radio Playeri

Pogledajte neke od naših radova sa područja Flash Dizajna.

HD Flash player - Radio Stari Grad Mostar
Test
HD Flash player - Radio Maje prijedorčanke
Test
HD Flash player - Radio Lom
Test
HD Flash player-Radio Eva
Test
HD Flash player - Radio Balkan Eu
Test
HD Flash player - Radio Pilot
Test
HD Flash player - Radio Glamur
Test
HD Flash player - Radio Mile i Amela
Test
HD Flash player - Sevdah Radio BH
Test
HD Flash player - Bosna Chat
Test
HD Flash player - Radio Okey
Test
HD Flash player - Radio Aleja
Test
HD Flash player - Radio Palma BiH
Test
HD Flash player - Radio Bonita Gold
Test
HD Flash player - Radio Mehlem
Test
HD Flash player - Radio Balkanium
Test
HD Flash player - Radio Zmaj
Test
HD Flash player - Radio Ritam Duše
Test
HD Flash player - Radio Srna Bosanka
Test
HD Flash player - Radio Zemljotres
Test
HD Flash player - Radio Bosanski Behar
Test
HD Flash player - Radio Nafaka
Test
HD Flash player - Radio Veliko Srce
Test
HD Flash player - Repubic Radio
Test
HD Flash player - Radio Lena
Test
HD Flash playeri - Radio Nelly i Radio Dalmatino
Test
HD Flash playeri - X Radio
Test
Pogledajte još naših radova klikom OVDE

Šta klijenti kažu o nama?

Pogledajte neke od komentara naših klijenata.

Da li Vas zanima nešto u vezi Radio Playera?

Budite slobodni! Pitajte nas sve što Vas zanima ,rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja!