WEB DIZAJN

NEKA SAMO JEDAN POGLED NA VAŠ WEB SAJT UČINI DA VAŠ POSAO IZGLEDA KAO MILION DOLARA!

Munjevit uspon socijalnih mreža na Internetu je doveo do toga da mnoge kompanije sve ozbiljnije shvataju svoje prisustvo na istim, tako da danas svaka od njih ima svoj korporativni nalog na vodećim socijalnim mrežama… Marketing na društvenim mrežama (eng. Social Media Marketing) je danas najbrže rastući segment internet marketinga. Predstavlja proces povećanja konverzacija s korisnicima društvenih mreža, izgradnju svesti o proizvodu ili brendu te povećanje prodaje.

master-dizajn.com

WEB DIZAJN

Mi stvaramo web stranice koje nude pojednostavljeno iskustvo za korisnika, ostvaruju visoke pozicije na popularnim tražilicama i promoviraju Vaš brend najširoj mogućoj publici!

master-dizajn.com

SEO OPTIMIZACIJA

Ostanite na vrhu rezultata pretrage za pojmove koje želite i izvucite maksimum koji je od ključnog značaja za izgradnju vašeg poslovanja i brenda. Rado ćemo filtrirati prave riječi za Vas!

master-dizajn.com

PRILAGOĐENI DIZAJN

Naš tim je specijaliziran za pristupačan web dizajn. Gradimo stranice po Vašim željama, od odabira boje, pa do rasporeda. Vaše zadovoljstvo je i naše zadovoljstvo!

Web stranica ne treba samo privlačiti pažnju. Uloga web stranice je da privuče i uključi korisnika, kao i da vaš brend komunicira i predstavi svoje proizvode ili usluge. Dosadašnje nam je iskustvo pokazalo da je svakom klijentu najvažnije da proces izrade web stranica, kao i pripremna faza, budu maksimalno jednostavni, razumljivi i transparentni, bez obzira na složenost projekta. Zbog toga u početku detaljno analiziramo Vaše potrebe, razradimo ponudu, odredimo financijsku konstrukciju i podijelimo zadatke.

Vaš zadatak je da nam osigurate upute i materijale potrebne za kvalitetnu izradu web stranice (logotip, tekstove, fotografije), a naš zadatak je idejno rješenje stranice i njena izrada. Kako smo svjesni da se možda prvi put susrećete sa procesom web dizajna i izrade web stranice i aplikacije pružamo Vam mogućnost da s Vama održimo besplatni projektni sastanak na kojem ćemo Vam dati sve upute o pripremi materijala (ili projektne dokumentacije) kao i potrebne upute oko dizajna.

U slučaju da krećete u formiranje vizualnog identiteta, vaše preferencije vezane uz boje, smjernice za logotip i općenito primjeri ili želje vezane uz vizualni identitet koji želite stvoriti. Veliki dio vezan uz dizajn web stranice danas, osim vaših želja, mora biti usmjeren na praćenje standarda koji će zadovoljiti kompatibilnost na različitim uređajima, standarde upotrebljivosti i korisničkog iskustva, ukratko rečeno kompletnu funkcionalnost web stranice. Danas, u eri različitih rezolucija, više nego ikad treba voditi računa o tome da korisnici lako i sa užitkom dolaze do sadržaja koji su im zanimljivi odnosno do onoga zbog čega su i došli do vaših web stranica.

IZRADA INTERNET RADIJA

Mi ćemo se potruditi da za vas napravimo sajt koji će vam se prvobitno svidjeti. Smatramo da sajt ne treba da bude trošak, već investicija. Velika većina sajtova ima veoma mali broj posjetilaca, te stoga ne ispunjava očekivanja vlasnika u pogledu vraćanja investicije. Sajtovi koje mi pravimo nemaju taj problem, jer našim klijentima uvijek napomenemo da će bez optimizacije sajta za pretraživače ili Google/Social Media reklamiranja, njihov sajt biti bez posjetilaca, a to nikako nije cilj ni njima, a ni nama. Zbog toga, za njih uvijek odradimo ili optimizaciju za pretraživače, ili Google/SM reklamiranje, a za najambicioznije i jedno i drugo.

ŠTA VAM JE POTREBNO ZA VAŠ RADIO

AUDIO STREAMING

Audio streaming je prijenos zvuka preko interneta u realnom vremenu i kao usluga jednako je namijenjena radio stanicama,radio amaterima, entuzijastima i početnicima.

VAŠ DOMEN

Domen (eng: Domain) je zapravo ime ili adresa web sajta. Kao što imate adresu stanovanja, tako Vam je potrebna i adresa koju želite za sopstveni web sajt.

WEB HOSTING

Da bi korisnici mogli vidjeti neku web stranicu ona mora biti objavljena, odnosno web stranice moraju biti smeštene na web server ili na web hosting.

CHAT

Chat programi su programi za brzo internetsko dopisivanje.Na chatovima korisnici se trebaju prvo registrirati i ostaviti neke svoje osobne podatke kao i unijeti nadimak.

Često se po internetu mogu naći ponude tipa “audio streaming – neograničen broj slušaoca mjesečno”. Da ne bismo trošili vrijeme na objašnjavanja radi se o najobičnijoj prevari. Kada od provajdera koji ima ovakvu uslugu uzmete streaming servis, ne možete da provjerite koliko slušaoca ima trenutno – tj. nema statistiku u realnom vremenu. “Neograničen broj slušalaca” je samo reklamni trik i siguran znak slabog kvaliteta usluge. Imajte na umu da NEOGRANIČEN DISK ,RAM ,PROCESSOR ne postoji. Tačno je da ima promet bez limita ,ali takav promet je ili na sporoj uplink konekciji, ili ima svoju cijenu. Za nekoliko eura mjesečno ,sigurno nećete dobiti kvalitetan server bez limita prometa! Većina serverskih uplink konekcija ima limit na promet zbog same brzine, iako su ti limiti više nego dovoljni za veliki broj klijenata ,takav provider može dati unlimited badwidth samo pod uslovom da cijenom prodane usluge obezbijedi dovoljno protoka za Vas. Sigurno ni jedan kvalitetan provider koji ima server/e na 1Gbps ili većem uplinku neće dozvoliti bez limita protok za malu cijenu.

Šta klijenti kažu o nama?

Pogledajte neke od komentara naših klijenata.