Radio Playeri

Ako jednostavno želite dodati muziku na vašu web stranicu, to se može učiniti jednostavnim ugrađivanjem audio playera negdje na svojoj stranici. Možete se odlučiti za funkciju autoplay kako bi bili sigurni da će zvuk početi kada se stranica učita. Za vas možemo kreirati jednostavan, samostalani audio player za bilo koju web stranicu, i to jednostavan za instalaciju i konfigurisati na vlastitoj web stranici ili bloku. Dodavanjem potpuno dinamičanog i interaktivanog muzičkog plejera na svoje stranice obogatićete vašu web stranicu. Lako se konfiguriše i postavlja uz pomoć kompatibilnog koda.Ukoliko vam to predstavlja problem,rado ćemo i to uraditi za vas.

Konkretna ponuda, koja se tiče izrade radio playera, odnosi se na izradu "custom made" playera, odnosno prema vašem zahtjevu. Cilj nam je da kroz razgovor sa klijentom uz naše preporuke i savjete dođemo do idealnog i prihvatljivog rješenja na obostrano zadovoljstvo. Slobodno nas kontaktirajte kako bi smo Vam pomogli u pronalaženju najboljeg rješenja.

PRILAGODLJIVOST

Intuitivne i jednostavne za korištenja od strane korisnika. Navigacija je na odgovarajući način implementirana i prilagođena potrebama playera, tako da su bitne kategorije istaknute, a cjelokupan sadržaj lako dostupan. Takođe je optimizovan za sve veličine uređaja.

OPTIMIZACIJA

Optimizovani su sa mobilnim uređajima, tako da štedljivo prisutpaju njihovim resursima. Vodi se računa da resursi playera ne zauzimaju više memorije nego što je neophodno, kao i da potrošnja baterije mobilnog uređaja pri upotrebi playera/aplikacije bude svedena na minimum.

DIZAJN

Prati trendove i smijernice kada su u pitanju dizajn korisničkog intefejsa i optimizacija korisničkog doživljaja pri upotrebi. Dizajn se izrađuje u skladu sa principima Mastera, kada su u pitanju izgled grafičkih komponenti i interfejsa, kao i kompletan tok navigacije i korištenja playera.

TESTIRANJE

Temeljno testiramo kako bi eliminisali potencijalne greške i smetnje u radu. Playere testiramo na mobilnim uređajima različitih različitih dimenzija i rezolucija, kao i na više različitih verzija operativnih sistema ,tako da finalni proizvod bude baš onakav kako želite.

U web preglednicima gdje nisu podržani HTML5, na primjer, Internet Explorer 7 i 8, audio player se pretvara u zamjenski player i prilagođava jednostavno da biste dobili maksimalnu kompatibilnost. Audio player može lako umetnuti u HTML editori kao Dreamweaver i Frontpage ,ili može biti kreiran kao plugin WordPress Audio Player, Joomla Audio Player modul ili Drupal Audio Player modul. Takođe ,može se ubaciti više audio playera u jednoj web stranici.

Pogledajte neke od playera koje smo radili

Playeri su kompatibilni sa

Chrome
Firefox
Edge
Safari
Opera
IE9+