Google Adwords Reklama, Facebook Oglasi – Web Marketing

Community Management...

Munjevit uspon socijalnih mreža na Internetu je doveo do toga da mnoge kompanije sve ozbiljnije shvataju svoje prisustvo na istim, tako da danas svaka od njih ima svoj korporativni nalog na vodećim socijalnim mrežama…

Community management predstavlja komunikaciju s vašom ciljnom grupom na društvenim mrežama.

Marketing na društvenim mrežama (eng. Social Media Marketing) je danas najbrže rastući segment internet marketinga. Predstavlja proces povećanja konverzacija s korisnicima društvenih mreža, te približava korisnike Vašem proizvodu ili brendu ,samim tim povećavaju stopu prodaje vaših proizvoda/usluga ciljanim korisnicima.

Da li je Vaš biznis prisutan na Internetu?

Svakog dana veliki broj ljudi pretražuje internet za bilo koji vid usluge. Od dostave hrane ,robe ,stomatologije ,raznih majstora ,montera ,provajdera. Da li oni pronađu Vaš sajt?

Internet Marketing – najefektniji svjetski vid promocije proizvoda i usluga. Vaša reklama na Google-u, Facebook-u i Instagram-u imaće daleko najbolje efekte u poređenju sa svim ostalim vidovima oglašavanja.

Facebook Reklama

Zašto je neophodno da reklamirate Vašu djelatnost na Fejsbuku ? Zato što ove društvene mreže imaju preko 1 bilion korisnika.

Nudimo daleko najefikasniji pristup oglašavanju na Facebooku, vrhunsku stručnost i iskustvo kreiranju i vodjenju reklamnih kampanja na, Google-u, Facebook-u, i drugim online medijima u cijelom svetu.

Kao rezultat pomenutog iskustva i ekspertize, u mogućnosti smo da našim klijentima obezbijedimo najkvalitetnije posjete koje generišu najperspektivnije kontakte.

Oglašavanje na Facebooku – REKLAMA KOJU VIDI CIJELI SVIJET !

Google Reklama

Google AdWords Reklama pozicionira Vašu firmu u vrhu rezultata na Google pretraživaču. Pridružite se dosad najsavršenijem sistemu promocije proizvoda i usluga u svijetu, i značajno povećajte prihod !

Google pretraga uvijek daje najrelevantnije rezultate:

Kada unesete upit za željeni proizvod ili uslugu, dobićete desetine hiljada rezultata. Ako se Vaša reklama nađe u vrhu pretrage, privući će najveću pažnju korisnika Vaših proizvoda ili usluga…

Vaša reklama na Googlu – pojavljuje se samo kada usko ciljani korisnici traže isključivo Vaše proizvode ili usluge. Na flajerima, bilbordima, radiju, televiziji, novinama, časopisima, Vašu reklamu uglavnom vide oni kojima Vaše usluge u tom trenutku nisu potrebne. Kada im budu potrebne, tražiće ih na Googlu, a Vas neće vidjeti. Zato, budite na Googlu već danas!

OBEZBIJEDIT ĆEMO VAM DALEKO NAJBOLJE REZULTATE U ODNOSU NA VAŠ INVESTICIJU! PROBAJTE REKLAMIRATI VEĆ DANAS ,MOŽDA VAM SE SVIDI!

Google statistika o korištenja interneta

Svakog dana skoro 5 miliona korisnika Interneta u Srbiji traži informacije o proizvodima i uslugama koje ih interesuju na Google-u, Facebook-u i Instagram-u.

Državnog zavoda za statistiku (DZS) pokazuje da 77% hrvatskih kućanstava ima pristup internetu i da je u 2016. porasla kupovina preko interneta, dok među firmama njih 91% ima pristup internetu, a 69% vlastitu internetsku stranicu.

S obzirom na na tehnološku zastupljenost u BiH dominira širokopojasni pristup internetu, putem ADSL-a (57,06%), zatim kablovski pristup (29,75%), te bežični pristup (12,75%). Internet u Bosni i Hercegovini, prema podacima iz decembra 2013. godine, koristilo je 3.042.656 osoba, što predstavlja povećanje od 40,33 posto u odnosu na 2012. godinu,objavila je Regulatorna agencija za komunikacije BiH (RAK). Trenutno nemamo tačnu statistiku za 2016/17 godinu. Da li ti korisnici vide Vašu firmu?